'100% bevestigd: André Hazes en Anne Rose hierdoor alweer uit elkaar'

Viral
door Amber
donderdag, 13 januari 2022 om 11:30
schermafbeelding 2021 12 28 om 125607 1140x641 1 3
Het leek de goede kant op te gaan met André Hazes en zijn nieuwe vlam Anne Rose, maar niets blijkt minder waar. Vanmorgen is bevestigd dat de twee nu alweer uit elkaar zijn.
André Hazes heeft een lastige periode achter de rug. Hij kreeg namelijk te kampen met een burn-out en zei al zijn optredens af. Zijn jeugdvriendin Anne Rose was weer een lichtpuntje in zijn leven. De twee leken het erg gezellig te hebben en gingen zelfs samen op vakantie. Daar zijn ook foto's van uitgelekt. Ook zouden ze al opzoek zijn naar een huis in Vinkeveen om daar te gaan samenwonen.

Over en uit

Maar al hun liefdesplannen lijken in deugen te zijn gevallen. Yvonne Coldeweijer heeft vanmorgen namelijk naar buiten gebracht dat het over en uit is tussen de tortelduifjes. "In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Ik ben nog bezig met meer juice", schrijft Yvonne op haar Instagram.

Samenwonen

Het plan was om te gaan samenwonen in Vinkeveen, maar dit feest gaat niet meer door. "Hij heeft nu een nieuw stekkie gehuurd voor zichzelf alleen. Anne Rose heeft vannacht alleen bij haar ouders thuis geslapen en waar André is geweest is nog onbekend... Misschien is hij wel bij Monique!", aldus Yvonne.
Bron: Instagram @lifeofyvonne