5 tips om iemand stiekem te stalken op social media

Viral
door Fabiën
woensdag, 10 februari 2021 om 20:00
Vraag je aan je ouders hoe zij elkaar vroeger ontmoet hebben is de kans groot dat ze elkaar op school, tijdens het werk of op een andere fysieke plaats hebben leren kennen. Tegenwoordig gaat dat heel anders, want door middel van social media kun jij op elk moment van de dag in contact komen met iemand die je leuk vindt.
Sterker nog, je kunt je crush zelfs stiekem in de gaten houden als je dat zou willen. Hoe je dat precies doet? We hebben vijf handige 'stalk' tips voor je op een rijtje gezet.
Tip nummer 5
Laptop op computer
Zit jij wel eens stiekem op de Instagram van je crush te scrollen? Dan moet je oppassen dat je niet per ongeluk een oude foto liket, dat zou namelijk nogal awkward zijn. Ga je op je laptop of computer, dan is de kans veel kleiner dat je per ongeluk een oude foto leuk vindt.
Klik naar de volgende pagina om de volgende tip te zien.
Tip nummer 4
Vliegtuigstand
Als je het helemaal op safe wil spelen kun je natuurlijk ook je telefoon op vliegtuigstand zetten. Hierdoor kun je gewoon je gang gaan, zonder sporen achter te laten.
Klik naar de volgende pagina om de volgende tip te zien.
Tip nummer 3
Nummer
Heb jij via-via het nummer van je crush gekregen, maar durf je hem toch nog geen appje te sturen? Zet het nummer dan in je contacten en heb geduld. Als het goed is kom je super makkelijk bij zijn Instagram/Snapchataccount. Je crush zal namelijk verschijnen bij vrienden toevoegen of voorgesteld.
Klik naar de volgende pagina om de volgende tip te zien.
Tip nummer 2
Instagram Stories
Wil je weten of je crush je story al heeft bekeken, maar heb je geen zin om tussen alle kijkers te scrollen? De mensen die je profiel het meest bekijken staan bovenaan bij de kijkers. Zo weet je dus meteen of hij af en toe op je profiel kijkt.
Klik naar de volgende pagina om de volgende tip te zien.
Tip nummer 1
Snapchat
Oké, deze is misschien wat ver gezocht, maar wel heel handig om te zien of je door iemand wordt genegeerd. Uiteraard weet je dit door te kijken of hij je snap al heeft geopend, maar je kunt ook zijn snapscore bijhouden. Deze vindt je door op zijn profiel te klikken. Is zijn snapscore ondertussen omhoog gesprongen maar heeft hij jou snap nog niet geopend? Aii, dan wordt je waarschijnlijk genegeerd.