8 viral TikTok beauty items die je moét hebben

Viral
door Benthe
zondag, 28 maart 2021 om 11:00
Je kent het vast wel, je hebt TikTok gedownload als een grapje en nu ben je verslaafd. Naast comedy video’s en dansfilmpjes komen er ook veel producten voorbij die je graag zelf zou willen hebben. Wij hebben voor je uitgezocht welke dit zijn en waar je ze kan kopen.
Shea Butter Shampoo
Deze producten gingen viral toen meerdere Tiktokkers met stijl haar deze shampoo en conditioner uitprobeerden. Ze kwamen erachter dat ze helemaal geen stijl haar hadden, al die tijd hadden ze mooi krullend haar. Beide producten shop je hier op Bol.com!
Massage brush
Als je dan de shampoo en conditioner hebt aangeschaft, vergeet dan niet om deze beauty erbij te doen! Met deze tool kan je de haarproducten goed inmasseren. Op deze manier wordt je hoofdhuid gereinigd en that’s what we need! Klik hier om ‘m te kopen!
Anti-pluis stick
Als je je haar opsteekt, heb je waarschijnlijk vaak last van die kleine babyhaartjes die alle kanten opgaan. Om gek van te worden! Gelukkig is daar nu iets op bedacht. Met deze anti-pluis haar stick kam je de dunne haartjes heel makkelijk naar achter. Klik hier om de stick te shoppen!
Revlon Föhnborstel
Met deze borstel is je haar binnen no-time droog en hij geeft je ook nog is een volume boost. Je shopt ‘m hier.
Paula’s Choice Exfoliant
Een ander beautyproduct dat viral gaat op TikTok is deze exfoliator. Wat doet het precies? Dit wondermiddel verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes en mee-eters tegen. We need! Klik hier om hem te kopen.
Lipgloss van NYX
Een make-up product dat viral gaat, is deze lipgloss van NYX. Hij is heel makkelijk aan te brengen en blijft wel 16 uur lang perfect op je lippen zitten. Koop ‘m hier!
Sky High Mascara
Deze mascara is amazing, als we de Tiktokkers mogen geloven. Klik hier om het product te kopen.
Telescopic Mascara
Deze mascara van L’Oréal Paris bestaat al een tijdje, maar is door TikTok ineens weer heel populair. Meerdere Tiktokkers laten zien dat dit product zelfs korte wimpers een echte volume boost kan geven. Je koopt de mascara hier op Bol.com.
`Bron: CosmoGirl