Omg: er zitten verborgen verwijzingen naar 'You' in seizoen 2 van Emily in Paris

Viral
door Amberzaterdag, 08 januari 2022 om 12:15
emily in paris you 1635267247
In de lockdown bingewatchen we volop onze favo series. You en Emily in Paris zijn twee toppers die je echt niet mag missen. Het lijkt er zelfs al lange tijd op dat er een cross-over tussen deze twee series gaat komen en dit is nu ook werkelijkheid geworden. Er zit een geheime verwijzing van You in het tweede seizoen van Emily in Paris !
Het derde seizoen van You was amazing. Hoewel Joe met Love naar Madre Linda verhuisde om een nieuw leven op te bouwen, werd hij geobsedeerd door Marienne. In de laatste aflevering van het spannende seizoen zie je dat Marienne naar Parijs verhuist en dat Joe met haar meegaat.
Vervolgens plaatste Netflix iets op Twitter waar fans wild door werden. De streamingdienst plaatste vier foto's van scènes uit You én Emily in Paris . Fans reageerden dat ze het superleuk zouden vinden als er een cross-over zou komen en het lijkt erop dat die is gekomen.
In aflevering 3 bezoekt Emily samen met haar collega Luc een begraafplaats. Daar begint hij te vertellen over zijn eigen liefdesleven en zegt: “Don’t waste time with girls or thinking about Marienne number one or Marienne number two. Just never date a woman named Marienne. Never.” Het lijkt erop dat hij Marienne en Joe heeft ontmoet! Helaas moeten we de volgende seizoenen van de series afwachten om het zeker te weten...
Bron: NSMBL / Beeld: Netflix