Aan deze persoon zou Tony de roos nú geven

Viral
door Amber
dinsdag, 14 september 2021 om 19:00
De Bachelor is helaas al weer afgelopen, maar wat was het heerlijk om daar naar te kijken. Julia kreeg uiteindelijk de laatste roos in Kroatië. `Terug in Nederland is het tussen haar en Tony niks meer geworden en lijkt de bom gebarsten. De reünie aflevering was vrij awkward, en de dj wilde daarom nog graag zijn verhaal doen bij Roddelpraat. Daar vertelt hij dat hij de roos nu aan iemand anders zou geven.
Het is duidelijk dat het niks meer tussen Julia en Tony is geworden. Na de opnames heeft hij nog een gezellige nacht met Maxime beleefd en nog wat contact gehad met India, maar dat leverde hem niks op en de dj is nu nog steeds single. Bij Roddelpraat werd hem gevraagd aan wie hij nu de laatste roos zou geven en hij mocht kiezen uit alle twintig dames.
Hij hoefde niet lang na te denken en vertelt dat hij voor `Oriana zou kiezen. "Met honderd procent overtuiging gaat deze naar Oriana. Dat meen ik serieus. Zij was degene die haar hart het meest heeft opengezet voor mij, het meest oprecht was en geen shit heeft gepraat over anderen. Zij was een van de weinigen die geen slechte woorden overhad voor anderen. Oriana was lief, zij was echt en ik gun haar echt de allerbeste man van de wereld. Daarom geef ik deze aan die man en hoop ik dat hij haar die roos geeft."