Aleksandra reageert op zwangerschap Famke Louise

Viral
door Amberzondag, 22 augustus 2021 om 17:10
Famke Louise en Denzel hebben onlangs bekend gemaakt dat ze samen een kindje krijgen. De ex van Denzel, Aleksandra, reageert voor het eerst op dit nieuws via Instagram.
Denzel en Aleksandra leerden elkaar kennen bij Love Island 2019 en wonnen het programma. Hoewel ze het in Nederland nog probeerden met elkaar, besloten ze om in oktober 2020 uit elkaar te gaan. “We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant opgaan. We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie”, schreven ze destijds.
Denzel heeft sinds kort een relatie met Famke Louise. Er gingen veel geruchten rond dat Famke zwanger zou zijn en het stel heeft dit vorige week bevestigd. De inbox van Aleksandra stroomde vol met vragen over wat zij van dit nieuws vindt en ze besloot om hier antwoord op te geven. “Ik vind er niet zoveel van, het is niet meer aan mij om er iets van te vinden. Als het voor hun beiden goed voelt, waarom niet? Er is geen juiste manier of timing voor zulke beslissingen. Iedereen doet alles op zijn eigen manier en wie ben ik om daar een oordeel over te vellen. Ik gun hun oprecht alle geluk”, schrijft Aleksandra. Lief!
Beeld: Love Island