Als je vriendje 1 van deze 4 zinnen zegt probeert hij jou te manipuleren

Viral
door Amber
zaterdag, 14 mei 2022 om 20:00
pexels cottonbro 3692885
Het kan zomaar eens zo zijn dat een man je probeert te manipuleren. Maar waar merk je dat aan? Dit zijn vijf zinnen die mannen vaak gebruiken als ze je manipuleren!
Is één van deze, of meerdere, zinnen wel eens tegen jou gezegd? Pas dan goed op.
'Niemand anders wil met jou zijn'
Deze zin wordt vaak op het begin gezegd, als iemand van plan is om je te manipuleren. Hij probeert je ervan te overtuigen dat niemand met jou wil zijn en dat je daarom bij hem moet blijven. Hier krijgt je zelfvertrouwen een enorme deuk door. Als iemand echt van je houdt, zou diegene dit nóóit zeggen.
'Stop met overdrijven, het was niet zo erg'
Een man kan het beste, maar ook het slechte in je naar boven halen. Wanneer hij het laatstgenoemde doet, wil hij laten lijken dat het niet door hem komt. Hij laat je dan denken dat je gevoelens ongepast zijn door deze zin te gebruiken.
'Niemand is perfect'
Is iemand wel eens over je grens heen gegaan en voel jij je daar niet fijn bij, en vervolgens zegt diegene dat 'niemand perfect' is? Dan is dit een trucje om iemand makkelijk te vergeven. Dit is geen goed teken.
'Jij hebt me dit laten doen'
Manipulators houden er niet van om schuld te voelen voor hun eigen daden. Door te zeggen dat iemand anders het je heeft laten doen, leg je de schuld bij iemand anders neer. Maar jij bent niet verantwoordelijk voor de keuzes van een ander.
Bron: Fem Fem / Beeld: Cottonbro, Pexels