'André eist dat Rachel zijn ex Anne Rose ontslaat'

Viral
door Benthedinsdag, 18 januari 2022 om 14:00
De verhalen rondom André Hazes en Anne Rose zijn nog niet voorbij. Het schijnt namelijk flink mis te zijn bij de familie van de zanger. Hij dumpte haar al vrij snel nadat hij erachter kwam dat ze toch geen match zouden zijn en nu lijkt het erop dat hij Anne Rose helemaal uit zijn leven wil laten verwijderen.
Hoewel Anne Rose en André uit elkaar zijn, is zij nog steeds werkzaam bij zijn moeder. Anne Rose doet voor Rachel haar management taken. Het lijkt erop dat ze ook de management taken van André op zich wilde nemen, maar dit zag de zanger niet zitten. Dit zorgde voor hun eerste grote ruzie en uiteindelijk lijkt dat dit heeft bijgedragen aan de breuk tussen het stel.
Ontslaan van Anne Rose
Het lijkt erop dat André zijn moeder zit te pushen dat ze zijn ex-vriendin Anne Rose ontstaat. Hij wil namelijk niets meer met haar te maken hebben. Een dingetje: Rachel wil haar niet ontslaan, want ze is blij met Anne Rose. Ze is zelfs zo blij met haar dat ze zelfs aanstuurt op een verzoening tussen André en Anne Rose. Moeder Hazes is natuurlijk bang dat haar zoon weer terugkomt bij Monique en daar kan ze het helemaal niet goed mee vinden. Het zou ook zomaar kunnen dat Monique achter het dreigende ontslag van Anne Rose zit.
Bron: Utopianieuws