André en Monique moeten bij de rechter komen: "Celstraf?"

Viral
door Dean
woensdag, 31 mei 2023 om 19:33
image 29
Volgens Yvonne Coldeweijer moeten André en Monique voor de rechter verschijnen. In april vorig jaar namen de ouders namelijk hun kleine mini Dre mee naar Amerika, hoewel hij eigenlijk leerplichtig was.

Amerika

Gelukkig is de knipperlichtrelatie tussen de ouders van Dre nu gestopt. Ze zijn weer helemaal bij elkaar en willen dat graag aan iedereen laten weten. Ze namen een jaar geleden mini Dre mee op een rondreis door Amerika. Monique legde uit dat ze gebruikmaakten van een speciale regeling voor ondernemende ouders.
andre hazes en monique westenberg instagram at andrehazes 1024x652

Leerplicht

Volgens Yvonne was er helemaal geen sprake van het gebruik van die regeling. Destijds was Andre namelijk aan het herstellen en Monique is niet gebonden aan specifieke vakantieperiodes. Yvonne zegt dat de school niet blij was met het feit dat ze Dre van school haalden en dat zij de leerplicht inschakelde.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Strafblad

Het is onwaarschijnlijk dat ze meer dan een geldboete zullen krijgen voor het overtreden van de leerplichtregels. Mogelijk kan er echter een aantekening op zijn strafblad komen. Daarnaast bestaat er een kans dat dit gevolgen zal hebben voor toekomstige vakanties naar Amerika die ze zouden willen maken.
Bekijk een foto hieronder:
image 29 1024x569
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!