'André en Monique zijn gewoon weer samen, kijk maar op deze foto!'

Viral
door Amber
donderdag, 19 mei 2022 om 16:00
andre hazes monique westenberg
André Hazes en Monique Westenberg zijn nu alweer een tijdje terug van hun vakantie samen. Tot op de dag van vandaag ontkennen zij dat ze weer terug samen zijn, maar daar wordt aan getwijfeld. Een juicekanaal betrapt André Hazes nu ook op heterdaad op een foto van Monique.
Lange tijd werd gedacht dat André en Monique terug zouden komen met groot nieuws, namelijk dat ze zouden trouwen. Eenmaal terug vertelt Monique daar het volgende over: “Het was wel heel bijzonder om vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we een stel zouden zijn en zelfs gaan trouwen. Wat wordt er tegenwoordig veel onzin voor waarheid aangenomen!”
Bruiloft
Ondanks dat ze ontkent dat ze samen zijn, geloven veel mensen dat niet. Vooral juicekanalen zetten er hun vraagtekens bij. Reality.fbi denkt zelfs dat ze hun bruiloft aan het plannen zijn. “Als Monique en André gaan trouwen dan weten ze alvast wie dat gaat organiseren. Hella Huizinga Weddings volgt praktisch alleen mensen voor wie ze (potentiële) zaken doet of (potentiële) zaken heeft gedaan.”
Koken
Monique plaatste gisteren voor een advertentie een video in haar verhaal dat ze aan het koken was. “Opnemen. Vorkje in de salade en gelijktijdig beweging in de pan? Dat is werk voor drie handjes!”, schrijft Reality.fbi bij de video. Zou André aan het koken zijn bij Monique?
Bron: Showmag