André Hazes bedroog zijn exen met dezelfde Spaanse meid

Viral
door Dean
dinsdag, 31 januari 2023 om 21:00
andre hazes 4
André zijn liefdesleven ligt flink onder een vergrootglas. Al helemaal sinds zijn eigen documentaire waar zijn ex-vrouw Monique ook in verscheen. Nu lijkt dat André niet altijd even eerlijk is geweest.

Monique

Monique en André zijn al heel vaak uit elkaar geweest maar kwamen uiteindelijk weer bij elkaar terug. Ook nu was dit het geval, Monique en André waren weer samen. Totdat onlangs het nieuws kwam dat Monique alweer op straat was gezet voor een Spaase dame.

Spaanse dame

Yvonne besloot op de Spaanse dame even op te bellen. “In juli 2019 is zij André tegengekomen in Marbella en daar zijn ze helemaal verliefd geworden”, vertelt Yvonne. “Ik heb dus anderhalf uur met haar gepraat vorige week. Het is me allemaal duidelijk geworden. Zij kregen toen meteen een relatie, maar hij was toen nog met Monique.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Bedrogen

Door het verhaal van de dame komt naar buiten dat André ook zijn andere exen heeft bedrogen. "Met Bridget was André in september 2019 tot aan december 2019. Dus zij heeft gewoon die hele relatie van André gemist. Hij heeft zelfs Bridget ten huwelijk gevraagd. Toen de Spaanse dame terug kwam uit Colombia was hij alweer met Monique.
monique westenberg pakt andre hazes terugjpg 1024x576
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!