André Hazes en Sarah van Soelen hand in hand gespot

Viral
door Fabiën
vrijdag, 02 april 2021 om 10:00
Hoewel André Hazes aangaf slechts goed bevriende te zijn met Sarah van Soelen, spreken uitgelekte beelden die uitsprak nu tegen. Er zijn namelijk beelden waarop te zien is hoe André hand in hand loopt met zijn 'goede vriendin'.
Onlangs werd bekendgemaakt dat André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar zijn gegaan. Waarom precies werd niet echt duidelijk, maar André werd al wel meteen weer gespot met iemand anders, namelijk de knappe influencer Sarah van Soelen.
Hij zou wel heel vaak bij haar over de vloer zijn geweest, omdat hij naar eigen zeggen steun zocht bij haar en haar familie. Echter blijkt nu toch dat er waarschijnlijk meer speelt tussen de twee, aangezien ze dus intiem zijn gespot samen. Een buurtbewoner zou de twee op camera hebben vastgelegd. "In gezelschap van waarschijnlijk haar ouders werden ze in het centrum van Rotterdam door een buurtbewoner gespot", schrijft Story. "Zichtbaar hand in hand lopend maken ze van hun gevoelens voor elkaar in elk geval geen geheim meer, al tracht André zijn bewegingen zoveel mogelijk uit het zicht van zijn ex-verloofde."
Hmm.. Natuurlijk is dit nog geen bewijs voor een eventuele relatie, maar vorige week lekte ook al déze foto uit. Wat zou dit betekenen?