'André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar'

Viral
door Amber
vrijdag, 01 oktober 2021 om 19:00
Er gebeurt veel in het leven van tortelduifjes André en Sarah. Zo waren ze laatst afzonderlijk van elkaar naar een kliniek in het buitenland geweest. De twee zijn inmiddels weer terug in Nederland, maar er lijkt iets aan de hand te zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer zou het namelijk uit zijn tussen het spraakmakende koppel.
Onlangs is het nieuws naar buiten gekomen dat André te kampen heeft met een emotionele burn-out. Om deze reden is hij laatst een aantal dagen naar een kliniek geweest in Spanje, volgens zijn management. Ook Sarah heeft een bezoekje aan een kliniek gebracht.
Beiden zijn weer terug in Nederland, maar hebben elkaar volgens Coldeweijer nog steeds niet gezien. Ook zou ze het volgens haar goed verpest hebben bij haar moeder en stiefvader. Het nieuwe appartement van André en Sarah wordt verbouwd en dat betekent dat ze tijdlijk ergens anders moeten slapen. Sarah zou momenteel bij een vriendin slapen. Waar André slaapt is nog onbekend, maar volgens de geruchten zou hij in een hotel slapen. Denken jullie dat de twee nog samen zijn?
Bron: Yvonne Coldeweijer, YouTube / Beeld: Instagram @sarahvansoelen