André Hazes gespot op date met blondine!

Viral
door Benthevrijdag, 12 november 2021 om 15:00
Monique Westenberg was afgelopen week woedend op haar ex André Hazes. Hoewel het erop leek dat ze weer 'on good terms' waren, heeft hij een belangrijke afspraak niet nagekomen. Hij zou namelijk zijn zoontje naar school brengen, maar kwam niet opdagen. Waarom André zijn afspraak niet na is gekomen, was toen nog niet bekend, maar nu lijkt het erop dat hij een date had met met een meisje en dit zo discreet mogelijk wilde doen.
Eerder deze week werd de zanger alleen in de bioscoop gespot, maar nu blijkt dat hij samen met een meisje heeft afgesproken. De twee kwamen apart aan in de bioscoop en ze kochten allebei ook apart hun popcorn en drinken.
Nieuwe vlam
Het stel zat naast elkaar. Ze waren de hele tijd aan giechelen en raakten elkaar aan. Toen de film was afgelopen liepen ze allebei alleen de zaal uit. Dat was blijkbaar zo afgesproken om geen argwaan te wekken. Niet veel later stapte het meisje bij André in de auto. Het kan dus goed zijn dat André maandagochtend zijn zoontje niet naar school heeft gebracht, omdat hij blijkbaar al andere prioriteiten had. Zou André een nieuwe dame aan de haak hebben geslagen?
Bron: Utopianieuws.nl