André Hazes: ‘Ik heb er enorm veel spijt van’

Viral
door Amber
zaterdag, 28 augustus 2021 om 13:30
André Hazes had na de break-up met Monique Westenberg al snel een relatie met Sarah van Soelen, met wie hij nu nog steeds samen is. In het Belgische blad Dag Allemaal blikt hij terug op deze periode en geeft hij toe dat hij het destijds anders had moeten aanpakken.
In het interview zegt Hazes dat hij de foto’s met zijn nieuwe vriendin Sarah niet zo snel online had moeten zetten. "Ik had die foto's nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim”, biecht hij op.
André plaatste kort nadat zij samen waren een foto op Instagram. Dit gebeurde in april, een maand nadat hij en Monique uit elkaar waren gegaan. Door deze foto vroeg Beau van Erven Dorens in zijn talkshow aan hem of hij een relatie had met Sarah. André bevestigde dit.
Verder vertelt hij in het interview dat zijn band met Monique nog goed is. Ook ziet hij zijn zoon nog twee keer per week. "Ik behandel hen alle twee goed en zij zijn ook goed voor mij", zegt hij. "We zijn echt lief voor elkaar."
Bron: nu.nl