'André Hazes is voor deze bekende dame weggegaan bij Sarah van Soelen'

Viral
door Amberdinsdag, 02 november 2021 om 21:24
Het lijkt erop dat het official done is tussen André Hazes en Sarah van Soelen. De reden waarom hij Sarah heeft verlaten is nog onduidelijk, maar roddelkoning Fawrynotsawry heeft een sterk vermoeden wat die reden wel is...
Een tijdje geleden ging het niet goed met zowel André als met Sarah. Beide gingen dan ook afzonderlijk van elkaar naar een kliniek in het buitenland. Nadat zij weer terug waren gekeerd, hebben zij elkaar niet meer gezien en zijn zij ook niet meer samen gespot. Ook draagt Sarah de naamketting van André niet meer en heeft zij zijn initialen uit haar bio gehaald.
Kortom, het heeft er alle schijn van dat het uit is. `Roddelkoning Fawry denkt de reden van de breuk te weten. En die reden is dat André haar heeft verlaten voor een andere vrouw, namelijk voor niemand minder dan zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Hij heeft van iemand te horen gekregen dat hij bij Sarah weg wilde vanwege haar.
"Bind mij er niet aan vast, maar ik zal niet verbaasd zijn", schrijft de roddelkoning op zijn Instagram. "Dan kan je het hele zooitje nooit meer serieus nemen. Maar als dat het beste is voor de kleine, dan vind ik het eigenlijk ook wel erg mooi. Ik wil dit niet geloven. Als dit waar blijkt te zijn, zou het denk ik wel een tijdje duren voordat dit officieel naar buiten komt. Als ze een beetje slim zijn wachten ze hier heel lang mee voordat ze het weer van de daken schreeuwen."
Bron: showmag.nl / Beeld: Instagram @andrehazes