Andre Hazes neemt een drastisch besluit

Viral
door Benthedonderdag, 02 december 2021 om 11:40
Nog niet zo lang geleden is het nieuws naar buiten gekomen dat Andre Hazes samen met zijn moeder Rachel deze maand naar de Verenigde Staten gaat. Moeder en zoon gaan voor de documentaire van André naar de staat Florida, waar ze vroeger vaak de vakanties doorbrachten samen met André senior. Door zijn vakantie in Amerika heeft André een drastisch besluit genomen en is hij van plan om Monique en zijn zoontje hierin te betrekken.
Wat André en Rachel nu gaan filmen in Florida lijkt het slotstuk van de documentaire te worden. Het is alleen nog maar d vraag of André er echt veel zin heeft. Ex-vriendin Monique heeft hem dan ook geadviseerd om alleen nog maar de documentaire af te maken en verder alle andere verplichtingen tot 2023 te cancelen. Het lijkt erop dat de zanger zijn ex zal gehoorzamen en dat het wel even duurt voordat wij hem weer in Nederland gaan zien. André heeft namelijk een drastisch besluit genomen.
Emigreren
Volgens meerdere bronnen wil André een tijdje in de Verenigde Staten gaan wonen. Hij zou graag met ex-vriendin Monique en de kleine Dre willen verhuizen naar Orlando. Of hij de twee daadwerkelijk kan overtuigen is nog maar de vraag, maar het schijnt dat André al wel op huizenjacht is. Het zou goed kunnen dat als André samen met zijn moeder in de VS is, meteen ook een huis koopt. Op deze manier heeft hij in ieder geval een huis in het buitenland waar hij zich volledig kan terugtrekken in een land waar niemand hem kent.
Bron: Utopianieuws