André Hazes onthult meer over de vorm die hij met Monique heeft

Viral
door Amber
zondag, 19 maart 2023 om 17:56
694 10
Het liefdesleven van André Hazes is soms lastig bij te houden, maar de zanger heeft onlangs gedeeld weer samen te zijn met Monique Westenberg. Hij vertelde dat ze een nieuwe vorm hebben gevonden die werkt en daar onthult hij nu meer over.
Dat doet hij voor de camera van RTL Boulevard.
Apart wonen
Hoewel André onlangs weer de liefde aan haar verklaarde in het openbaar, wonen de twee niet samen. Toch is hij ervan overtuigd dat zij zo goed voor hun zoontje kunnen zorgen. "Ik hou van haar met alles wat ik in me heb en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen. We zijn goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer", vertelt hij.
1480591237 1466424843 andre hazes jr monique 1 1 1024x576
Bij elkaar
Het lijkt er dus op dat de twee weer helemaal bij elkaar zijn. Ook ziet het ernaar uit dat André spijt heeft van bepaalde beslissingen die hij in zijn liefdesleven heeft gemaakt. Daarover wil hij namelijk nog wat kwijt tegenover Monique.
Bron: RTL Boulevard
Liefde verklaren
Eerder onthulde hij al op Instagram wat hij voor Monique voelde en nu doet hij dat ook tijdens het interview. "Uit de grond van mijn hart: zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw uit mijn leven,’’ vertelt hij. "Zij heeft mij meer liefde gegeven dan ik ooit verdiende en dat zij mij altijd zo vasthield, waardeer ik."
Wat vind jij ervan dat de twee weer bij elkaar zijn?