André Hazes reageert op de breuk tussen hem en Monique

Viral
woensdag, 10 maart 2021 om 10:33
Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het nieuws van vanochtend? Mocht je hebben uitgeslapen: André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat werd vanochtend bekend door een betrouwbare bron die dat aan Weekblad Story vertelde. Inmiddels is dat ook bevestigd door het management van André en Monique.
Zo liet het management van André weten aan de Telegraaf: "Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Foor de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
Maar niet alleen via het management, ook heeft André zelf een statement gemaakt aan RTL Boulevard: Hij zegt: "We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn."
Ook Monique reageerde via haar management, door te laten bevestigen dat het nieuws klopt. Zelf plaatste ze vanochtend nog een foto op haar Instagram van haar en het zoontje van haar en André. "Onvoorwaardelijk," schreef ze daar bij.