André Hazes zet Monique Westenberg in het zonnetje met lovende woorden

Viral
door Amber
zondag, 14 mei 2023 om 16:35
1480591237 1466424843 andre hazes jr monique 1
Het heeft even - en een paar relaties tussendoor - geduurd, maar André Hazes en Monique Westenberg zijn weer helemaal happily in love. Vandaag zet de zanger haar in het zonnetje.
Dat doet hij middels een post op Instagram.
Weer bij elkaar
Begin april maakte het stel bekend weer bij elkaar te zijn, nadat er al langer geruchten rondgingen. “Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent”, zei André destijds over haar. Daarbij zei hij ook nog dat ze allebei veel van elkaar houden.
drehazes 1550657042
Wakker geschud
Volgens de zanger is hij wakker geschud door de donkere periode waarin hij zat. “Ik denk dat ik gewoon een stuk verdwaald was, ook heel jong vader werd en in een heel serieuze relatie kwam.” Vandaag spreekt hij zich weer uit over zijn liefde voor haar.
Benieuwd hoe hij dat doet? Dat zie je op de volgende pagina!
Lieve tekst
André Hazes zet Monique, de moeder van zijn zoontje, in het zonnetje voor Moederdag. Hij deelt daarbij hele lieve foto's van hun twee en schrijft daarbij: 'Happy Best Mother Day' met een hartje.
Dankbaar
Monique is zo te zien erg blij met deze woorden. 'Aaaah dat is fijn wakker worden. Thank you love', schrijft zij in de reacties eronder. Lief!