Awkward: Juultje krijgt vraag over Don tijdens interview

Viral
door Amber
maandag, 09 augustus 2021 om 11:31
Juultje en Don houden de gemoederen flink bezig. Zijn ze nou wel of niet bezig? De twee willen er nog niet zoveel over kwijt, tot er een vraag over hun wordt gesteld aan Juultje tijdens Release Reacties.
De laatste tijd trekken Juultje en Don veel met elkaar op. Ze zitten in dezelfde vriendenkring en doen daarnaast ook veel dingen met zijn tweeën. Er zijn veel aanwijzingen dat ze aan het daten zijn met elkaar, maar tot zover hebben ze er zelf nog niks over vrijgelaten. Daar is nu verandering in gekomen en Juultje legt uit hoe het zit tussen hun.
Juultje was deze week te gast bij Release Reacties en daar werden haar verschillende vragen gesteld. Eén daarvan ging over Don, over hoe het nou precies zit tussen die twee. Ze begint te lachen en blozen: “Och, ik wist dat dit zou komen. Wat was de volgende vraag, haha?” Daarna vertelt ze dat het wel heel gezellig is. Al die geruchten over haar en Don verbaast haar niks. “Als ik veel omga met een gast van sociale media is daar veel heisa om en dan wil ik het juist niet zeggen.”
Bron: gloednieuw.nl