Bachelor-Yaël trapt hard na richting Thomas met onthulling

Viral
door Amberdinsdag, 05 april 2022 om 14:00
yaell de bachelor 2
In de aflevering van De Bachelor van vorige week was te zien dat Yaël haar koffers moest pakken. Gelukkig zat ze er zelf niet zo over in, want ze heeft meerdere keren aangegeven dat zij de 'spark' miste tussen hen.
Na een gezellige date waarbij Thomas dichter tot de dames kwam, nam hij Yaël even apart. Hij moest eerlijk tegen zichzelf zijn en besloot om tegen haar te vertellen dat hij er niet meer in ziet zitten dan een vriendschap.
Opluchting
Voor Yaël voelde het eerder als een opluchting. Zij voelde de match ook niet. Vanaf moment één heb ik dat al aangekaart, maar dat is niet uitgezonden”, legt Yaël uit bij Rumag TV . Ze zag hem niet zitten vanwege zijn uiterlijk, maar ook vanwege het 'gebrek aan oprechte interesse'.
Afknapper
“Ik had het idee dat hij bij iedereen een lijstje afging met bepaalde soort vragen, dat kwam op mij echt een beetje ingestudeerd over", licht ze daarop toe. “Hij stelt iedereen dezelfde vragen, is altijd positief… Ik vond vaak dat hij door mensen heen praatte, hij wilde alleen maar zijn verhaal delen en zijn punt maken. Het draaide heel veel om hem, natuurlijk is hij de Bachelor , maar ik vind dat een beetje een afknapper”, vervolgt Yaël.
Niet oprecht
“Ik voelde dat hij niet echt oprecht was, ik voel dat soort dingen heel snel aan. Ik heb dat ook een paar keer gezegd in gesprekjes, maar dat is niet uitgezonden", aldus de deelneemster. Bekijk de hele video van het gesprek hieronder!
Bron: Love Reality