Bachelors Merel en Thomas hebben nog geen relatie om déze reden

Viral
door Ambervrijdag, 20 mei 2022 om 17:00
schermafbeelding 2022 05 20 om 113641
Thomas koos bij de laatste rozenceremonie in De Bachelor voor Merel en vanaf dat moment begon hun liefdesavontuur. De twee zijn nog steeds samen, maar hebben nog geen officiële relatie. In een gesprek met het blad &C vertelt Merel waarom.
Merel ging met de laatste roos naar huis en moest maandenlang in geheim daten met Thomas. In de reünie-aflevering werd duidelijk dat de twee nog steeds samen zijn. Toch is er nog geen sprake van een officiële relatie en Merel legt het uit.
Rustig
"We zijn wel exclusief aan het daten natuurlijk, maar we zijn zo lang alleen maar met z'n tweeën geweest", vertelt de Bachelor-winnares. "Eerst in Mexico en daarna in het geheim in Nederland. Dat is niet vergelijkbaar met het echte leven, vandaar dat we hebben besloten het rustig op te willen bouwen."
Ontmoeten
Maar dat is niet de enige reden. "Hij heeft mijn familie ook nog niet ontmoet, dat wil ik dan goed en gezellig doen en niet met haast erachter. Mijn vriendinnen zitten wel aan te dringen op een ontmoeting, dus daar moet hij zich wel klaar voor gaan maken."
Toelaten
Ze vinden het allebei ook lastig om iemand toe te laten. "Sowieso laat ik niet snel mensen toe, wat waarschijnlijk komt doordat ik mijn moeder op jonge leeftijd ben verloren. Dan ben je toch voorzichtiger met het aangaan van relaties", aldus Merel.
Bron: &C / Beeld: Instagram @merelbeks