Barbie heeft weer een nieuwe vriend en dit is hem

Viral
door Amber
zaterdag, 07 augustus 2021 om 12:19
We kunnen gerust stellen dat Samantha, a.k.a. Barbie, geen saai liefdesleven heeft. De blondine is namelijk weer hoteldebotel van een nieuwe man en deelt een liefdeskiekje op haar Instagram.
Samantha heeft nog geen half jaar geleden onverwachts afscheid moeten nemen van haar vriend Gelmore, waarmee zij een kind heeft. Hij overleed aan een hartstilstand en schreef daarover het volgende: “De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat. Je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken.”
Een maandje later leek ze al snel over haar verdriet heen te zijn en vond ze de liefde bij een andere man. “We hebben elkaar gesteund door een zware tijd en uiteindelijk zijn we samengekomen. Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Genoeg ellende meegemaakt en het leven gaat verder. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden...”, schreef ze over haar nieuwe relatie.
Sinds een tijdje zijn er veel geruchten dat die relatie met Dave ook is gestrand. De twee plaatsen geen foto’s meer met elkaar op Instagram én ze heeft alle foto’s van hun samen verwijderd. Samantha probeerde deze geruchten nog te ontkennen, maar deze foto verklaart alles. De blondine plaatst namelijk een foto met een nieuwe man en schrijft daaronder: “Met mijn hartje op boevenpad.”