Barbie weet wie de vader van haar zoontje is

Viral
door Fabiën
donderdag, 21 januari 2021 om 18:00
Wat er zich precies allemaal afspeelt in het leven van Samantha de Jong, oftewel Barbie, is voor veel mensen nog een raadsel. De realityster verschijnt iedere week wel weer in het nieuws door een heftig verhaal en ook deze week heeft Barbie weer de voorpagina van vele bladen weten te behalen.
Barbie was natuurlijk lange tijd samen met Michael, maar toen die relatie stukliep, ging het bergafwaarts voor Barbie. Vorig jaar was de blondine namelijk samen met Gerrit, met wie ze naar vermoeden zoontje Djemino kreeg (die nu Angelo heet. Ja, wij snappen het ook niet meer). Echter kwam ook deze relatie ten einde toen bleek dat Gerrit niet de biologische vader van Angelo was.
Samantha vertelt nu heftige details over de breuk met Gerrit in de Story . "Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde", legt ze uit.
Zoontje Angelo moest vervolgens naar de Jeugdzorg, maar daar heeft Barbie zelf voor gekozen. "Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt. Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin‘, vertelt Samantha.
Maar wie is nou de vader van haar zoontje? ‘Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook", onthult ze.. "Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn." Hmm...