Beelden: heeft Tempations Sonny een nieuwe vriendin?

Viral
door Amberdinsdag, 03 augustus 2021 om 18:00
We kennen Sonny van zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave, en dan met name aan zijn spraakmakende opmerkingen. Die uitspraken hebben zijn relatie met Jaydie gekost. Na zijn deelname was hij enige tijd vrijgezel, maar daar is nu verandering in gekomen.
Sonny heeft namelijk een liefdestripje naar Italië samen met een beeldschone dame. Dit is met Noémi, een vrouw die een Franse en Portugese afkomst heeft. Sonny laat aan LoveReality weten dat deze vakantie een soort laatste test is om te kijken of er een relatie met elkaar inzit.
Dat zal wel goed zitten als het aan ons ligt, want de twee delen foto’s op sociale media waar te zien is dat ze het supergezellig hebben met elkaar. Ze maken uitstapjes op elektrische steppen, gaan uiteten en borrelen met elkaar. Eén en al gezelligheid dus.
Onlangs liet Sonny in een interview met Nick Eshuis weten dat hij een nieuw levensproject had gevonden en we vermoeden dat dit al over Noémi ging. "Ik hoef geen vaste relatie. Ik zie een dame regelmatig. Dagelijks, eigenlijk", vertelde hij. "Ze is leerkracht en hartstikke intelligent. Het doet me goed dat je goede gesprekken met iemand hebt." We wensen de twee veel geluk samen!
Beeld: Temptation Island / Bron: LoveReality