Beelden: man dringt Love Island-Villa UK binnen tijdens opnames

Viral
door Amber
donderdag, 08 juli 2021 om 18:00
Vanaf 21 juli is het zevende seizoen van Love Island UK te bekijken op Videoland en dat betekent dat de opnames in volle gang zijn. De deelnemers verblijven in een, hoe kan het ook anders, luxe villa in Mallorca. Ze leren elkaar kennen en hopen op het vinden van de liefde. Het was even schrikken voor de Islanders, want er kwam een indringer de villa binnen.
De villa is supergoed beveiligd, maar toch wist iemand naar binnen te dringen tijdens de opnames. Dit liet een woordvoerder van de show weten. "Afgelopen nacht is er een gat in de beveiliging vastgesteld en is er een indringer direct weer naar buiten gezet. De veiligheid van de Islanders en de crew blijft onze belangrijkste zorg.” Het gebied waar de indringer kwam, werd gelijk grondig schoongemaakt om coronabesmettingen tegen te gaan.
Het bleek dat de indringer er geen kwade bedoelingen mee had. De indringer was een YouTuber, genaamd Majid, die alles filmde tijdens een livestream. Via de bergen en bomen probeerde hij de villa te bereiken, maar dit plan mislukte. “Ze merkten mijn cameraman op en zeiden dat we weg moesten wezen. Ze sloegen op code rood, wat betekent: alle Islanders veilig binnen opsluiten.” Bekijk de beelden van de actie hieronder.
Beeld: Love Island UK / Bron: grazia.nl