Bekenden van Sarah van Soelen maken zich grote zorgen

Viral
door Amberzondag, 03 oktober 2021 om 18:00
Een tijdje terug kwam het nieuws naar buiten dat André en Sarah naar een kliniek in het buitenland gingen, om te leren omgaan met alle media-aandacht die zij krijgen. Beide zijn inmiddels weer terug in Nederland. Voorheen waren de twee onafscheidelijk van elkaar, maar het ziet ernaar uit dat ze elkaar na terugkomst nog niet hebben gezien. Er lijkt iets aan de hand te zijn en bekenden maken zich zorgen.
Yvonne Coldeweijer houdt zich vaak bezig met het spraakmakende koppel en ze volgt hun dan ook op de lip. Toch heeft ook zij geen idee wat er met hun is gebeurd na terugkomst van de kliniek. "Ik zeg je doodeerlijk: ik heb echt geen idee. Sarah Soel mag van haar vader niets meer posten. Waarschijnlijk heeft hij gezegd: ‘Kom maar terug, maar onder deze en deze voorwaarden...'"
Ook Patty Brard uit haar zorgen. “Er móet wel een teken van leven komen... Want er staat natuurlijk ontzettend veel op het spel. Buiten deze concerten om heeft hij ook nog een concertreeks in Antwerpen staan, waar hij buitengewoon populair is."
Ze maakt zich ook zorgen om zijn vriendin Sarah. “We weten eigenlijk niet hoe het met André gaat, maar met Sarah ook niet echt", vertelt ze. "Toen ze terugkwam uit Spanje hebben we één Instagram-post van haar gezien toen ze een bezoekje aan de kapper bracht. Dat arme meisje dacht: ik pak mijn leven weer op en dat begint bij de kapper vandaag. Heel Nederland riep vervolgens: ‘En die is op een mediacursus geweest!’ Die hebben geen leven.”
"Ze is wat aan de magere kant", vervolgt Patty. "We zijn natuurlijk op zoek naar een teken van leven, of van haar of van hem. Omdat we graag willen weten hoe het met hem gaat. Maar tot nu toe niets.” Laten we hopen dat er niets ergs aan de hand is en we snel iets van hun horen!
Bron: shownieuws.nl / Beeld: Instagram @sarahvansoelen