Below Deck-sterren op staande voet ontslagen na groot s*ksschandaal

Viral
door Verraderlijk.nlvrijdag, 11 augustus 2023 om 18:00
64d60ee8f65a9b96fbab2bcc
In een schokkende aflevering van de realityreeks 'Below Deck: Down Under' zijn twee castleden op staande voet ontslagen wegens seksueel wangedrag. Het incident, dat leidde tot veel opschudding onder kijkers, toont een directe interventie van het productieteam en de kapitein.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De schokkende aflevering

De realitywereld van 'Below Deck: Down Under' is op zijn kop gezet door ernstige beschuldigingen van seksueel wangedrag. In de meest recente aflevering zorgden bootsman Luke en tweede steward Laura voor opschudding door zonder toestemming de hutten van andere bemanningsleden binnen te dringen en ongepaste avances te maken. De kapitein van het superjacht, Jason Chambers, greep direct in: "Onze hut is onze veiligheidszone. De deur is onze grens. Die kan alleen met wederzijdse toestemming worden geopend."

Een avond uit de hand gelopen

Het incident vond plaats na een avondje drinken. Luke werd naakt betrapt terwijl hij probeerde bij derde steward Margot in bed te kruipen, ondanks haar uitdrukkelijke verzoek om niet gestoord te worden. Na hevig protest werd Luke uit de kamer gezet en naar een hotel gestuurd om te ontnuchteren. De volgende ochtend werd hij direct ontslagen door de kapitein: "Er was ongepast gedrag en je bent iemands hut binnengegaan zonder toestemming. Helaas moet ik je laten gaan."

Ook Laura overschrijdt grenzen

Ook Laura bleek grenzen te hebben overschreden die nacht. Ze probeerde matroos Adam ongewenst te verleiden in het bubbelbad en drong zijn hut binnen om hem een massage te geven. Ondanks Adams duidelijke afwijzingen, bleef Laura aandringen. Ook zij werd de volgende dag door de kapitein aangesproken en ontslagen: "Adam voelt zich ongemakkelijk bij sommige dingen en heeft geprobeerd 'nee' te zeggen. Maar jij hebt niet naar hem geluisterd en zijn grenzen niet gerespecteerd. Daarom beëindig ik vandaag je dienstverband."

Below Deck: Down Under

Het realityprogramma Below Deck wordt al meer dan 10 jaar uitgezonden. 'Below Deck: Down Under' is de derde spin-off van het programma en ging vorig jaar in première. Hierin volgen kijkers de avonturen van de bemanning van het luxueuze superjacht Northern Sun, dat gasten rondvaart in de wateren van Australië.

Waardering voor het productieteam

Kapitein Jason Chambers uitte via Instagram zijn waardering voor het productieteam, dat direct ingreep tijdens het incident. Hij bedankte hen voor het 'ingrijpen en het creëren van een manier waarop Aesha naar mij toe kon stappen en ons de kans gaf om te handelen zoals een kapitein en bemanning zou doen'.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!