Bert reageert op gelekte zoenfoto van Delphine met andere man

Viral
door Amber
donderdag, 18 november 2021 om 9:00
Bert en Delphine zijn één van de spraakmakendste koppels van Temptation Island en ze houden de kijkers flink bezig. Deze week is er een foto opgedoken van een zoenende Delphine. Door deze foto vermoeden fans dat zij degene is die is vreemdgegaan. Ook Bert heeft de foto gezien én hij reageert!
Het stel, dat al zo'n tien jaar bij elkaar was, houdt de gemoederen flink bezig. Tijdens één van de afleveringen biechtte Delphine voor de hele groep op dat Bert niet netjes is geweest tijdens hun relatie. Iedereen leefde met haar mee en koos haar kant.
Maar daar is verandering in gekomen nu de opnames zijn afgelopen. Eerder deze week schreef mededeelneemster Aylin op haar Instagram dat ze '100% team Bert' is. “Ik ben achter dingen gekomen waar ik écht van geschrokken ben. Nu ben ik 100% Team Bert. De waarheid komt altijd boven water", zei ze daarover.
Er is namelijk een foto opgedoken op het Instagram-account van Reality.FBI dat Delphine tijdens haar relatie is vreemdgegaan met iemand uit haar buurt. Deze foto is ook bij Bert terechtgekomen, maar het lijkt hem niet zoveel uit te maken. “Ik wil deze foto ook wel hebben. Als herinnering. Straf dat je deze te pakken hebt. Er zijn maar een aantal mensen die hem hebben”, zegt hij tegen Reality.FBI.
Bekijk de zoenfoto in dit artikel!
Bron: Instagram @reality.fbi / Beeld: Temptation Island