Dit zijn de beste stijltangen die er bestaan

Viral
door Benthe
woensdag, 24 maart 2021 om 16:19
Niks is zo vervelend als het gebruiken van een slechte stijltang. Je staat eindeloos voor de spiegel, steeds opnieuw hetzelfde plukje haar te stijlen. No more! Wij zijn voor je op zoek gegaan naar welke stijltang je het beste kan gebruiken voor jouw haarstijl.
CHI G2 Stijltang - voor dik haar of krullen
Deze stijltang is snel warm, geeft geen hitteschade, gaat lang mee en is geschikt voor alle haartypes. Doordat 'ie je haar goed beschermd, is deze stijltang perfect voor krullen of dik haar. De stijltang heeft drie verschillende standen, waarmee je je haar veilig kan stijlen. Klik hier om de prijs te zien op bol.com!
Remington Stijltang - voor dik haar
Voor alle meiden met een dikke bos haar, deze stijltang is perfect voor jou! Door de extra brede platen is hij ideaal voor dik, lang of krullend haar. De platen zijn erg flexibel en kunnen hierdoor meer haar meenemen dan een gewone stijltang. Nice to know: er zitten tien verschillende temperatuurstanden op. Klik hier om de prijs te zien op bol.com!
Philips MoistureProtect Stijltang - voor droog haar
Als jouw haar van zichzelf al droog is, past deze stijltang goed bij jou. Dit design is voorzien van keramische platen, hierdoor houdt de tang de natuurlijke vochtbalans van je haar op peil. Hoe dit kan? In de stijltang zit een sensor die je haar 30 keer per seconde scant en zo de temperatuur op je vochtbalans aanpast. Zo droogt jouw haar niet uit! Klik hier om de prijs op bol.com te zien!
Dyson Corrale - voor ieder haartype
Met deze draadloze - ja echt - stijltang zorg je ervoor dat je er altijd amazing uitziet. Deze tang heeft flexibele koperen platen die zich automatisch aanpassen aan de dikte van je haar. Hierdoor wordt elk plukje haar tussen de stijltang geklemd en wordt de warmte goed verdeeld. Zo hoef je elke pluk haar maar één keer door de tang te halen. Je koopt deze bijzondere stijltang gewoon bij Bol.com!
Babyliss Stijltang - voor ieder haartype
Nog zo'n topper is de Babyliss stijltang, zonder snoer en werkt op batterijen. De tang warmt snel op en er zitten drie verschillende temperaturen op. Oh en als je 'm een keer vergeet uit te zetten, maakt dat niet uit! Hij schakelijk namelijk automatisch uit. Bekijk de prijs op bol.com via deze link.
L'Oréal Steampod - kan stijlen en krullen
En dan even heel wat anders: een steampod. Wat is dat dan? Dit is een stijl- en krultang in één. Hij werkt alleen net wat anders dan een normale stijltang. Met dit apparaat stoom je als het ware je haar steil, en dat gaat supersnel. Klik hier om de prijs op bol.com te bekijken.
Bron: Cosmopolitan