Bevestigt Monica hier mee de romance met Rijk Hofman?

Viral
door Deandonderdag, 25 mei 2023 om 16:02
monica geuze
De afgelopen maanden circuleren er steeds meer roddels over een mogelijke romance tussen Monica Geuze en Rijk Hofman. Ze zijn al meerdere keren samen gezien tijdens dates en er zijn zelfs foto's waarop ze zoenend te zien zijn. Hoewel Monica en Rijk geen details bevestigen over deze roddels, heeft Kaj in de podcast Geuze & Gorgels toch iets bijzonder interessants gezegd over de twee.

Open kaart

In een aflevering van Open Kaart met Robbert Rodenburg onthulde Rijk iets interessants over zijn liefdesleven. Terwijl hij met Robbert praatte, begon hij zijn verhaal met de woorden: "Als ik op dit moment met iemand zou daten..." Vervolgens barstte hij in lachen uit en riep: "Haha, oké. Ik date nu met iemand." Helaas onthulde hij niet wie deze vrouw is.
schermafbeelding 2022 08 09 om 112213

Geuze en Gorgels

In de podcast Geuze & Gorgels zou Kaj Gorgels per ongeluk iets meer informatie kunnen hebben gegeven over de mogelijke romance tussen Monica en Rijk. Monica reageert namelijk op een verhaal van Kaj. “Jij lult gewoon een hele podcast vol met onzin.” Kaj reageert met: “En dan toch de best beluisterde podcast van Nederland.” Kaj wist alleen zeker dat Monica hier allang van op de hoogte te zijn.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Cijfers

“Dat zou jij toch wel moeten weten? Jij hebt de cijfers van die andere podcast toch ook wel bij de hand of niet?” Enne, wij weten natuurlijk allang dat hij met “die andere podcast”, de podcast van Rijk en Sam Hofman bedoelt. Monica reageert “nee”, op Kaj, waarop Kaj zegt: “Heb je dat hem niet vanochtend gevraagd?” Wij denken zeker te weten dat dit gaat over Rijk Hofman en dus duidelijk hun romance bevestigt.
monica 884x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!