Bewijst deze foto dat Sarah van Soelen zwanger is?

Viral
door Amber
maandag, 24 mei 2021 om 17:52
Veel fans denken dat Sarah en André hun prille relatie bezegelen met een liefdesbaby. Laatst ontkende André dit nog, maar nu zijn er nieuwe aanwijzingen.
André ontkende de geruchten dat hij en zijn kersverse lover Sarah in verwachting zouden zijn. Onder foto's op hun Instagram hinten ze op een baby'tje, want ze verwezen allebei naar 'Baby Blue'. Toch bleek dit niet het geval te zijn. Hij legde uit dat ze dit liedje draaiden toen zij elkaar hadden leren kennen. "Dat is nog steeds ons liedje", aldus de zanger. "Ik ben knettergek, maar niet zo gek."
Een bron vertelt aan @fawrynotsawry dat de twee dinsdag bekend maken dat Sarah al drie maanden zwanger is. "Ik kreeg een aantal weken geleden een DM dat er bij Sarah iets was opgevallen. André en Sarah waren destijds in Scheveningen voor een behandeling en daar viel het op. Je weet het nooit bij hem."
Op de radiozender 100% NL werd ook vermeldt dat André zijn liefje Sarah zwanger zou hebben gemaakt. Het roddelblad Story heeft laten weten dat zij dinsdag met schokkend nieuws komen en het blad daarvoor een dag eerder uitbrengen. Zou dat hiermee te maken hebben? Bekijk de foto hieronder waarbij het lijkt alsof Sarah inderdaad zwanger is.
Scroll naar de volgende pagina om de foto te zien waar Sarah 'zwanger' te zien zou zijn.
Bekijk de foto waar het om gaat hieronder.
Vind jij haar er zwanger uit zien?
Bron: Instagram @fawrynotsawry & @juicechannel