Bizar nieuws rondom EOTB-Lisa en Jay

Viral
door Amber
donderdag, 22 juli 2021 om 10:58
Lisa Sace en Jay Zwarts houden de gemoederen vaak flink bezig. Niet alleen met hun Instagramposts, maar ook met hun relatie. Zo beschuldigde Lisa eerder dit jaar Jay van mishandeling en werd hij aangehouden. Toch is het stel weer gelukkig met elkaar en staat er iets groots op de planning…
De relatie tussen Lisa en Jay is niet altijd zo rooskleurig als dat het lijkt. Jay werd afgelopen jaar aangehouden door de politie omdat hij Lisa zou hebben mishandeld en hij legde alles vast via zijn Instagram Stories. Veel volgers dachten dat dit om en publiciteitsstunt ging, maar dat bleek niet het geval: "Nee, het was niet in scène gezet. Natuurlijk was het haar woord tegen het mijne, maar het was niet verzonnen", vertelt Jay aan YouTuber Nick Eshuis. Hij legt uit dat hij haar alleen had vastgepakt.
Er kwam veel politie bij kijken en Jay heeft destijds een week vastgezeten. Het blijft een vreemd verhaal en het blijft mysterieus wat er nou precies is gebeurd. Dit maakt ons natuurlijk heel nieuwsgierig naar hun relatie, ook omdat Lisa zichzelf ‘Queen Psycho’ noemt. Daar iets op bedacht: volgens een spion krijgt het stel binnenkort een eigen serie op tv. De bron vertelt aan @Lifeofyvonne dat het programma ‘Oh wat een stel’ gaat heten en uitgezonden zal worden door NPO. Ze zouden zelfs al een aantal draaidagen achter de rug hebben. Ga jij deze serie kijken?
Beeld: YouTube / Bron @Lifeofyvonne