Bizarre plottwist tussen Temptations Donna en Nico

Viral
door Amberdinsdag, 16 november 2021 om 18:05
De relatie tussen Nico en Donna was als eerste gestrand bij Temptation Island: Love or Leave. De gemoederen liepen steeds hoger op en ze gingen beide volledig hun Temptation aan. Donna kreeg een goede klik met Jimi en Nico met Laure. Hoewel de relatie 100% klaar leek, lijkt er nu toch een grote plottwist te zijn...
Dat Nico en Donna na Temptation nog bij elkaar zouden komen, leek bijna onmogelijk. Na de eerste kampvuurbeelden was Donna er namelijk al gelijk klaar mee. Toen Nico onthulde dat hij tijdens de relatie is vreemdgegaan, was de emmer voor haar vol en zette zij een punt achter de relatie.
Beide waren dus weer vrijgezel en hadden het gezellig met andere singles. Nico heeft zelfs het bed gedeeld met zijn Temptation Laure. Bij het laatste kampvuur was het al vrij snel duidelijk dat het niet meer goed ging komen tussen de twee, maar daar beginnen we nu toch aan te twijfelen. Nico deelde namelijk een foto op zijn Instagram dat hij uit was met Donna, Bert, Efrain en Aylin. De reacties onder de foto zijn opvallend. Als caption onder de foto schreef hij ‘The Villa or Leave’ en daar reageerde Donna het volgende op: “Doe mij, maar in de Villa blijven dan hoor.”
Eén van zijn volgers zag die reactie en gaat er op in: “Donna volgt Laure niet, maar ze weet dat Nico haar foto’s nog steeds leuk vindt en er op comment. Zou ik niet pikken als vriendin als ik wist wat hij met haar heeft gedaan.” Nico heeft die reactie ook gelezen. “Ze weet het hoor, geen stress, de spoilers zijn voorbij", aldus Nico. Say what?! Betekent dit dus dat ze weer samen zijn?
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island