Bizarre TikTok-hack laat zien of een jeans past zonder hem echt te passen

Viral
door Danique Jansenzaterdag, 05 maart 2022 om 12:25
pexels marcelo dias 1861782
Als er iets vervelend is tijdens een shopsessie, is het het passen van broeken. Een shirtje of een trui is zo gepiept, maar broeken zijn hel! En hoe vaak pak je wel niet de verkeerde maat? Op een of andere manier zijn broeken nooit hetzelfde. Gelukkig wordt er voor elk probleem wel een lifehack gedeeld op TikTok!
Lifehack
De kledingwinkel Top Notch Boutique deelt een bizarre, maar geweldige lifehack voor het passen van broeken. Door dit trucje hoef je nooit meer in lange wachtrijen te staan voor de paskamers of teleurgesteld zijn dat een broek niet goed zit, want hierdoor heb je altijd je juiste maat in je handen!
Het trucje is heel erg simpel. Zodra je in een winkel een broek tegen komt die je leuk vindt, pak je hem vast bij de tailleband en vervolgens leg je deze om je nek heen. Als de tailleband comfortabel zit, betekent het dat de jeans goed bij jouw taille zit. Zit de tailleband slap om je nek? Dan is je broek te groot. Als de tailleband niet om je nek heen past, dan is de broek te klein. Bizar toch?! Bekijk hieronder de TikTok.
Br on: TikTok / Beeld: TikTok, Pexels