Blijkt uit deze beelden nou dat Sarah en André weer stiekem contact hebben?

Viral
door Amberwoensdag, 10 november 2021 om 14:00
André en Sarah hebben elkaar nauwelijks meer gezien nadat zij beide terugkeerden uit een kliniek in het buitenland. In deze periode hebben zij er ook voor besloten om uit elkaar te gaan. Er is een video opgedoken waar te zien is dat de ex-tortelduifjes toch weer contact hebben. Huh?!
De twee werden samen nog maar nauwelijks gespot en zij haalde zijn initialen uit haar Instagram-bio: alles leidde ertoe dat het over en uit was tussen André en Sarah. Dit is sinds kort ook bevestigd door meerdere mensen die dichtbij het ex-stel staan.
Toen het net uit was, vluchtte André met zijn neef Djarno naar Dubai. Zij spendeerde haar uurtjes in de sportschool. Langere tijd werd gedacht dat zij na de breuk geen contact meer hebben gehad, maar een gelekte video bewijst het tegendeel.
Je kunt op de uitgelekte video zien dat de twee nog gewoon contact met elkaar hebben. Sarah is namelijk aan het facetimen met een man die behoorlijk veel op Hazes lijkt. Ook zie je dat hij een zonnebril draagt en het zonnetje er schijnt. Dit kan kloppen omdat hij toen in Dubai verbleef. Denken jullie dat ze weer contact hebben met elkaar?
Bekijk de video via deze link!
Bron: nieuwsknaller.nl / Beeld: Instagram @sarahvansoelen