Bom weer gebarsten tussen Quentin en Channah

Viral
door Benthemaandag, 16 augustus 2021 om 12:17
De relatie van Quentin en Channah is net zoals een stoplicht, het gaat uit en dan weer aan. En dat nog tien keer achter elkaar. Het leek voor een lange tijd goed te gaan tussen de twee, na de geboorte van dochtertje Rumi. Niets is minder waar, want het lijkt erop alsof het stel weer een heftige ruzie heeft gehad en ze allebei tijd zonder elkaar willen.
Quentin en Channah leerden elkaar kennen tijdens het programma Ex On The Beach. Niet veel later kregen ze een relatie en deden ze mee aan de ultieme relatietest: Temptation Island. Hoewel ze beide in de fout gingen, was het avontuur van korte duur, want tijdens het programma bleek Channah zwanger van Quentin en moesten ze het programma verlaten. De twee kregen hun eigen realitysoap op het YouTube-kanaal van LINDA.meiden en hier werd de zwangerschap van Channah gevolgd. Dit ging uiteraard niet zonder drama, maar de twee kwamen er wel gelukkig uit. Het ging zelfs zo goed tussen het stel dat er een tweede baby op komst was.
Opnieuw ruzie tussen Quentin en Channah
Dochtertje Rumi is een tijdje geleden geboren en het ging Channah en Quentin nog goed af. Nu blijkt dat de bom weer is gebarsten en moet Quentin even rusten in de auto na een heftige ruzie met zijn vriendin. FawryNotSawry was er natuurlijk weer als de kippen bij om een screenshot te maken van Quentins Instagram Story, waarin je kan zien dat hij echt even moet bijkomen van de ruzie. Zo schrijft hij bij de foto het volgende: ''Wanneer je meer rust ervaart in je auto dan thuis....''
Bekijk hieronder de Story van Quentin:
Bron: FawryNotSawry