Bridgerton-acteur onthult een gek geheim achter intieme scènes

Viral
door Ambervrijdag, 15 april 2022 om 14:00
694 9
In de romantische serie Bridgerton komen een hoop intieme scènes voor. De scènes zijn zelfs zo intiem, dat het bijna echt lijkt. Maar hoe worden die eigenlijk zo 'echt' opgenomen? Jonathan Baily, in de serie bekend als Anthony Bridgerton, legt het ons uit.
In de serie is goed te zien dat er een enorme vlam is tussen Anthony en Kate. Om deze aantrekkingskracht over te kunnen brengen naar de kijkers, is het van belang om een goede band met je medespeelster te hebben. “Het ging mij en Simone makkelijk af om die passie en dat verlangen te spelen. We hebben een enorm goede band, al vanaf het moment dat we elkaar voor het eerst zagen tijdens de audities", vertelt Anthony.
Vrouwelijke intimiteitscoördinator
Er is ook een vrouwelijke intimiteitscoördinator op de set. Hierdoor voelde het voor Anthony 'heel oké' om zoveel intieme scènes te spelen. “Zij zag er continu op toe dat iedereen comfortabel was tijdens de meest intieme scènes. En ze zorgde ook dat het verhaal op de juiste manier werd verteld, want vaak zie je sexscènes alleen maar vanuit een mannelijk perspectief,” laat Jonathan weten.
Regels
Er zijn ook een aantal regels tijdens de opnames. "Als twee mensen een seksscène opnemen, is er de regel dat op z'n minst drie barrières ze fysiek moeten scheiden", legt Anthony uit. "Er worden nieuwe trucjes gebruikt met kleine kussentjes en ik sta versteld van wat je allemaal kan doen met een half opgeblazen bal."
Contract
De auteurs tekenen een contract waar alles zwart op wit in staat. Anthony legt uit dat hierin wordt aangegeven welke delen van je lichaam naakt mogen worden afgebeeld en waar en op wat voor manier je mag worden aangeraakt. Zou jij zo'n scenè kunnen spelen?
Bron: nu.nl / Beeld: Bridgerton