Bridget Maasland haalt uit naar relatie met André Hazes

Viral
door Amber
maandag, 06 december 2021 om 14:57
Bridget Maasland heeft een tijdje een relatie gehad met André Hazes. Deze relatie stond volop in de spotlights vanwege het leeftijdsverschil én omdat André net daarvoor verloofd was met Monique. Al snel strandde de relatie en Bridget blikt er nu op de terug.
De periode dat Bridget aan het daten was met André liep niet helemaal hoe zij dat had verwacht: hij was namelijk nog met zijn ex samen en dat zorgde ervoor dat Bridget veel haat op haar af kreeg. Ze kreeg zelfs dreigbrieven toegestuurd en er werd bij haar ingebroken. In Libelle blikt ze terug op die periode: "Een tsunami van mensen die iets vinden, het was onvoorstelbaar. Er viel een last van me af nadat ik mijn kant van het verhaal deelde in die podcast"
Ze deed haar verhaal in de podcast Dit komt nooit meer goed van Roos Schlikker en Malou Holshuijsen. " Ik wilde één keer duidelijk maken: mensen kunnen er zo naast zitten. Ze hebben geen idee hoe ik me echt voelde, in hoeveel angst ik heb geleefd, hoe verdrietig ik was. Denk alsjeblieft na voordat je iets roept over iemand."
Inmiddels is ze al helemaal over hem heen en kijkt ze er met een hele andere blik op terug. Ze noemt de relatie nu ook een 'totale midlifecrisis'. "Als iemand je alle aandacht geeft, denk je: o, ik ben toch wat waard. En er dan vol instinken. Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?" Ze hoopt om iemand te vinden die haar het gevoel geeft dat ze goed genoeg is. En wij hopen het ook!
Bron: grazia.nl