Bridget Maasland helemaal klaar met nieuwe vlam na deze actie

Viral
door Benthewoensdag, 28 april 2021 om 12:00
Bridget Maasland was de afgelopen tijd aan het daten met een Duitse man, maar na een opmerkelijke uitspraak heeft ze het meteen met hem afgekapt. Ze wilde op afstand met haar nieuwe vlam romantisch koken, maar hij had daar geen zin in en gaf aan dat hij liever naar een audioboek wilde luisteren.
Bridget vertelt in de nieuwste aflevering van haar podcast Chickchat over haar Duitse vlam. Ze had hem leren kennen via een datingapp. Ze had de Duitser nog nooit ontmoet, maar er was een hele goede klik. Wel hadden ze veel contact via WhatsApp. ''Het is echt een leuke man’’, zegt ze. ''Met hele leuke hobby’s, hij doet leuke dingen, leuk werk, mijn leeftijd, echt, alles was hartstikke leuk!’’, aldus Bridget.
Een romantische eerste date
Vanwege de pandemie wilde Bridget niet zo snel naar Duitsland reizen, daarom maakte ze plannen voor een bijzondere eerste online-date. Ze vroeg hem wat zijn lievelingsgerecht is, zodat ze de ingrediënten alvast in huis kon halen. Bridget wilde dan tegelijk met hem op afstand koken en eten. Dit romantische idee viel helaas in het water, want de Duitser stond allesbehalve te springen. Hij luistert normaal altijd een audioboek tijdens het eten en wilde echt niet luisteren naar de klanken van Bridgets stem. Ai!
Bron: Daily Nieuws