Bridgit Maasland vertelt over André Hazes

Viral
door Amber
dinsdag, 30 maart 2021 om 16:00
Je kan van alles over André Hazes zijn liefdesleven zeggen, maar het is allesbehalve saai. Sinds een paar weken staat hij weer in de spotlights door de break-up met Monique Westenberg. Bridgit Maasland is deze keer niet “de oorzaak”. In een gesprek met YouTuber Robert Rodenburg doet Bridgit een boekje open over haar relatie met André.
André Hazes en Monique Westenberg zijn al een aantal keer uit elkaar geweest. De afgelopen breuk was best heftig, omdat hij al meteen een andere relatie had. Daar kwam nog bovenop dat iedereen haar kende én dat zij 20 jaar ouder was, namelijk Bridgit Maasland.
In de serie van Robert Rodenburg vertelt ze openhartig over wat deze periode voor impact op haar heeft gehad. De presentatrice laat onder andere weten dat ze last had van alle media aandacht en de aannames die gemaakt werden. “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik hem bij z’n vrouw zou hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was”, zegt ze tegen Robert. Bridgit heeft hier met psychologen over moeten praten en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.
Bron: showmag.nl