Britt Dekker uitgelachen om pijnlijke kleding-fout in deze nieuwe foto

Viral
maandag, 21 augustus 2023 om 12:00
64e340bec1a330130d716bbb
Britt Dekker, bekend van TV en Instagram, heeft onlangs een foto gedeeld die nogal wat hilariteit veroorzaakte bij haar volgers. De foto, waarop ze te zien is met haar paard, trekt vooral aandacht vanwege haar opmerkelijke outfit.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Britt Dekker en haar paard Eve

Britt deelde trots een foto van haar en haar paard Eve na de NK finale. Ondanks dat ze tijdens de finale wat onnodige foutjes maakte, blijft ze de sport geweldig vinden. Ze schreef op Instagram: "Iets te veel genieten in de finale en dan word ik minder scherp en maar ik onnodige foutjes, maar daarom is deze sport zo leuk want je weet dat het altijd aan jezelf ligt en nooit aan je teamgenoot! Met 65,7% heel blij!" Ze kreeg veel complimenten voor haar prestatie.

De outfit van Britt

Maar naast complimenten over haar prestatie, kreeg Britt ook opmerkingen over haar outfit. Een volger suggereerde dat het tijd werd dat zwarte rijbroeken de standaard worden bij wedstrijden. Een andere volger feliciteerde haar met haar prestatie, maar vroeg ook of haar rijzadel onlangs ingevet was.

Britt's strijd met haar gewicht

Britt heeft recentelijk een moeilijke periode doorgemaakt met betrekking tot haar gewicht. Hoewel ze een grote fan is van patat en witte bolletjes met hagelslag, heeft ze deze favoriete snacks een tijdje laten staan. Naar eigen zeggen omdat ze op televisie vijf kilo dikker leek. Het resultaat was dat ze vijftien kilo afviel. Echter, ze begon door te slaan met het afvallen. "Op een gegeven moment at ik echt nog maar een appel en een wortel op een dag. Het gevoel dat ik kreeg door weinig te eten op een dag, voelde bijna hetzelfde als een wedstrijd winnen met mijn paard. Dat is bizar.”

Terug naar haar oude eetgewoontes

Inmiddels eet Britt weer gewoon patat wanneer ze daar trek in heeft. Haar partner Max Apotowski en haar manager hebben haar daarin gesteund. Volgens Britt hebben ze haar laten inzien dat ze op de goede weg was. Ze zouden haar naar videobeelden en foto's hebben laten kijken en toen realiseerde Britt zich dat ze gelijk hadden.
Bekijk hieronder de foto.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!