Buurtbewoner komt met bewijs dat André weer bij Monique woont

Viral
door Benthe
vrijdag, 05 november 2021 om 9:00
Sinds de breuk tussen André Hazes en Sarah van Soelen, die overigens niet is bevestigd, wordt er volop gespeculeerd over een mogelijke liefdeshereniging van André en zijn ex Monique. Nu heeft een buurtbewoner van Monique gezien dat André de laatste week wel heel vaak bij haar op bezoek is.
Mensen die in de buurt van Monique wonen, zijn er van overtuigd dat André en Monique weer samen komen. ‘’Monique woont vlak achter mij en wij fietsen daar heel vaak langs. Regelmatig zien we daar de auto van André staan. Dit gaat gewoon honderd procent goed komen,’’ vertelt een buurtbewoner.
Heel blij
Recentelijk was het zoontje van André en Monique jarig en dit werd dan ook uitbundig gevierd. André had een grote verrassing voor kleine Dré en ging langs bij Monique. Anouk Smulders vertelde bij Shownieuws dat ze contact heeft gezocht met Monique. ‘’Ik heb haar een berichtje gestuurd en ze vertelde me dat zij en haar zoontje heel blij zijn dat André weer in Nederland is. Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week,'' aldus Anouk.
De welbekende ketting
Hoewel de breuk tussen André en Sarah dus nog niet is bevestigd, deelde Monique van de week wel een heel opvallende foto op haar Instagram-account. Zo plaatste ze een foto waarop ze een kettinkje met een ‘A’ droeg. De timing is niet echt random aangezien Sarah is gestopt met het dragen van haar ‘André’-ketting. Ook heeft Sarah de initialen van André uit haar Instagram-bio gehaald.
Bron: Shownieuws