Chrishell Stause spillt the tea over haar break-up

Viral
door Amber
dinsdag, 16 maart 2021 om 12:00
Chrishell Stause van Selling Sunset en Dancing with the Stars danser Keo Motsepe hebben een punt achter hun prille relatie gezet. De twee leerden elkaar kennen toen zij deelnam aan het programma Dancing with the Stars. Maar deze relatie hield niet langer dan drie maanden stand. Zij vertelt haar verhaal over de break-up en maakt enkele beweringen.
De break-up werd op 26 februari bekend gemaakt via TMZ. Deze nieuwswebsite vermelde dat na drie maanden de relatie “had simply run its course.” Maar Chrishell besloot om niet stil te blijven en een paar uur nadat het artikel was gepubliceerd, besloot ze om haar eigen kant van het verhaal te vertellen op Instagram.
In een artikel van People beweerden ze dat "Keo is heartbroken," en dat hij "enjoyed his time with Chrishell and was 100% in it." Ook betrekken ze het verlies van zijn moeder erbij. "He's had a tough time with his mom's passing, but he really wanted to make his relationship last."
Hier was Stause het niet mee eens en schreef haar reactie: "OK, I TRULY wanted to keep this drama free, but playing the victim and bringing your mom into it is a step too far for me. Taking the high road is overrated sometimes!! I was also 100% in it as well, until revelations told to me recently have made me question if you could even order a coffee without lying."
En zo reageerde ze ook nog onder een aantal andere nieuwsberichten. Het lijkt er dus op dat de twee toch niet zo goed uit elkaar zijn gegaan.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Beeld: lite daily, Beeld: Instagram.