Dave en Donny Roelvink hebben een zus en zo ziet ze er uit

Viral
door Amberdinsdag, 09 november 2021 om 19:04
De Roelvinkjes: wie kent ze nou niet?! De broers Dave en Donny zijn regelmatig in de publiciteit te vinden, maar wisten jullie al dat zij ook nog een zus hebben?
Dave en Donny staan regelmatig in de spotlights en veel dames hebben dan ook een crush op de knappe broers. Ze komen uit een bekend gezin, want hun vader Dries is ook bekend. Maar een minder bekend iemand is hun zus, die je eigenlijk nooit voorbij ziet komen. Wel was ze een aantal keer te zien in de opnames van De Roelvinkjes.
Peggy Toch is een dochter van een eerdere relatie van Dries en dat betekent dat ze de halfzus is van de jongers. Dries gaf eerder dit jaar aan in een interview met Het Parool waarom zij niet zo vaak te zien is in de media: "De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?"
We weten nu waar de knappe genen van Donny en Dave vandaan komen, want ook Peggy is superknap! Op de volgende pagina kun je zien hoe hun halfzus eruit ziet.
Bron: grazia.nl
Het is de dame die helemaal rechts staat.