Dave en Donny Roelvink onthullen de echte reden waarom ze 1,5 jaar ruzie hadden

Viral
door Amber
woensdag, 24 november 2021 om 9:00
De broers Donny en Dave Roelvink gaan nu heel goed samen, maar dat is niet altijd zo geweest. De twee hadden een lange tijd geen contact met elkaar vanwege een heftige ruzie. Aan weekblad Story legt Donny de reden van hun ruzie uit.
Dave en Donny staken hun maandenlange ruzie niet onder stoelen of banken, maar de oorzaak ervan hielden ze wel privé. In september lieten de broers weten dat alles weer koek en ei was. "Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen", begint Donny.
"Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet. Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts."
Vanaf dat moment hadden ze helemaal geen contact meer met elkaar. Tot het moment dat Dave vader werd van zoontje Dean. "Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen. Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan. Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden", zegt Donny tot slot. Lief!
Bron: grazia.nl / Beeld: Instagram @donnyroelvink