De Bachelors Femke showt grote transformatie op Instagram

Viral
door Amber
zaterdag, 07 augustus 2021 om 17:00
Femke probeerde het hart van Tony te veroveren in het liefdesavontuur van De Bachelor, maar de romantische klik ontbrak tussen de twee. Op Instagram deelt de beauty dat dit niet haar enige grote avontuur is geweest in haar leven: ze is in de afgelopen jaren namelijk een enorme transformatie ondergaan.
Femke begint haar Instagrambericht met "Transformation Tuesday 2021 vs 2018” en deelt een aantal foto’s van een grote verandering. Op de foto’s is namelijk te zien dat de De Bachelor-ster 30(!) kilo is afgevallen in de afgelopen drie jaar. Ze legt uit dat ze in 2018 een ongezonde levensstijl had, ongelukkig was en nauwelijks bewoog. Wat een doorzetter!
"Een vrouw die dertig kilo lichter is, balans heeft gevonden, goed in haar vel zit, straalt en gelukkig is”, schrijft ze onder haar foto’s. Ook legt ze uit hoe ze haar doel heeft weten te behalen: "Patronen doorbreken, jezelf een nieuwe levensstijl aanleren. Dit kost tijd, maar is een proces dat je uiteindelijk energie en zoveel meer gaat opleveren. Ik ben ervan overtuig dat voeding, mindset en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn voor een gezond, fit en energiek leven."
Ze geeft toe dat ze nog altijd schommelt in haar gewicht, maar hier focust ze zich niet te veel op. "Ik streef dan ook niet naar een ideaalplaatje qua uiterlijk, maar juist naar geluk en balans. Want ja, balance is key I guess.”
Beeld: De Bachelor