De échte reden waarom Tony India wegstuurde geloof je nooit

Viral
door Amber
zondag, 12 september 2021 om 9:00
De bom is gebarsten bij de deelnemers van De Bachelor. Julia won de strijd om de laatste roos van Tony, maar terug in Nederland is het stel al snel uit elkaar gegaan. De reünie aflevering was superheftig en Tony werd in een slecht daglicht gezet volgens hemzelf. Hij vroeg aan roddelkoning @fawrynotsawry of hij bij Roddelpraat zijn verhaal mocht doen. Zo gezegd, zo gedaan. Daar werd hem ook gevraagd waarom hij India naar huis stuurde.
De Bachelor was een grote rollercoaster. Er zijn veel meiden naar huis gestuurd met gebroken harten, zo ook India. Veel kijkers vonden Tony en India de perfecte match, maar ze werd voor de 24-uurs date naar huis gestuurd. De échte reden waarom hij dat deed vertelde hij er niet bij, maar bij Roddelpraat komt hij er nog even op terug.
De beste vriendin van India heeft namelijk tijdens haar komst een briefje toegestopt over Julia, met daarin het nieuws dat Julia voor de opnames met de voormalige Bachelor datete. Niet perse een leuke streek. En dat vond Tony ook. Hij vond het vals en besloot om India hiervoor naar huis te sturen, want het kwam uit 'kamp India'.
Bij het interview gaf hij nog wel aan dat 'ie nog best een keer een beschuitje met haar zou willen eten. Bekijk het hele gesprek in de video hieronder.