De ex van Katja Schuurman plaatst vreemd bericht over de breuk

Viral
door Benthewoensdag, 01 december 2021 om 9:00
Vorige week werd bekend dat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt hebben gezet achter hun relatie. De actrice deelde het verdrietige nieuws via Instagram. Bij haar ex bleef het nog even stil op social media, maar gisteren kwam hij toch met een statement, wat bij veel mensen vragen oproept. Freek schrijft namelijk een heel boekwerk op zijn Instagram. Nu blijkt dat Katja wellicht een scheve schaats heeft gereden en dat dit de reden is van de breuk.
Drie dagen geleden deelde Katja Schuurman het verdrietige nieuws dat zij en haar vriend hebben besloten een einde aan hun relatie te maken. Op social media schreef ze het volgende: ''Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten.”
Vreemd bericht
Bij Freek van Noortwijk, haar ex, bleef het nog even stil op social media. Toch kwam daar gisteren verandering in, want hij deelde een foto van Katja met een lange tekst op Instagram. Zo schreef hij onder andere: “Lieve Katja, je bent oprecht een van de meest bijzondere personen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Jarenlang heb ik het mooiste van al jouw goede karaktereigenschappen naar boven gehaald en jij hebt dit andersom ook bij mij gedaan.'' Maar daar blijft het niet bij, want een paar minuten later post Freek nóg een bericht. ''Zoals een aantal van jullie wellicht al weten, hebben Katja en ik een einde gemaakt aan onze liefdesrelatie. Katja heeft hier al een verklaring over gedeeld op haar Instagram. Het is vanuit haarzelf geschreven maar zoals ik al eerder aangaf betreft dit het verhaal over het gezamenlijk beëindigen van onze relatie.” Wat volgt is een hele lange tekst waarin hij Katja de hemel in weet te prijzen. Mensen vragen zich af waarom ál deze informatie, want het is bijna een boekwerk, gedeeld moet worden op Instagram. Verschillende nieuwskanalen denken meer te weten.
Scheve schaats
Utopianieuws heeft het gevoel dat Freek doét alsof Katja de leukste persoon op aarde is, maar dat het toch anders in elkaar steekt. De roddelsite zou te horen hebben gekregen dat er een scheve schaats is gereden. ''Wij hebben gehoord dat Katja wellicht een scheve schaats heeft gereden en dat dit de reden van de breuk is,'' laat het platform weten. Wie deze bron is wordt niet gezegd.
Bron: Blijned